Gluténmentes keksz

Ételtípus: Desszert Nehézség: Közepes

Diéta: Gluténmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 150 g gluténmentes liszt
  • 50 g mandulaliszt
  • 1 tojás
  • 90 g vaj
  • 0.5 dl tej
  • sütőpor
  • édesítőszer/cukor

Elkészítés:

A lisztet elkevertem a sóval, sütőporral. A vajat kicsit megolvasztottam, elkevertem benne 1-2 ek. édesítőszert, és hozzáadtam a liszthez a tojással együtt. Jól elkevertem, majd belekerült egy kis tej is. A tésztának száraznak kell lennie, épphogy csak formázható legyen, ettől lesz keksz állagú. Kis gombócokat tettem a tepsibe és szétlapítottam őket. 180 fokon kb. 15 percig sütöttem.

Hasonló receptek

Vargabéles

Desszert, Közepes

Epebetegség, Mogyorómentes

Madártej

Desszert, Könnyű

Epebetegség, Mogyorómentes, Gluténmentes

Sütőtökös torta naranccsal és dióval

Desszert, Közepes

Cukormentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: