Káposztás sztrapacska
Hozzávalók:
- 1 kis fej édes káposzta vagy 30 dkg savanyú káposzta
- 10 dkg gluténmentes lisztkeverék
- 5-6 nagyobb burgonya
- 3 evőkanál olaj
- 10 dkg juhtúró
- 1 tojás
- bors
- só
Elkészítés:
A káposztát lereszeljük és olajon puhára pároljuk. A burgonyát szintén lereszeljük, s 1 tojással, liszttel, sóval galuska keménységű tésztát állítunk össze. A galuskát forró sós vízbe szaggatjuk és kifőzzük. A leszűrt tésztát végül a káposztára szedjük, rámorzsoljuk a juhtúrót, összerázzuk, borssal ízesítjük.
Hasonló receptek
Sajtos rudak
Tésztaféle, Könnyű
Csontritkulás, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Tönköly pogácsa
Tésztaféle, Könnyű
Csontritkulás, Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Töltött kifli
Tésztaféle, Közepes
Mogyorómentes, Cukormentes