Spenót-hal gratin parmezánnal, dióval

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Mogyorómentes, Gluténmentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 1 kg tengeri halfilé
  • 500 g fagyasztott spenót
  • 2 tojás
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • 3-4 evőkanál reszelt parmezán sajt
  • 1 marék dió
  • 1,5 dl főzőtejszín
  • bors
  • sült hal fűszerkeverék

Elkészítés:

Kitekerjük a tésztát. Megpároljuk a vöröshagymát a vajban és összekeverjük az apróra vágott petrezselyemmel. Lehűtjük, hozzáadjuk a rákokat és összekeverjük. A keveréket a tészta felére elosztjuk, megkenjük tojással, összetekerjük a tésztát, ismét megkenjük tojással, majd villánkat egyenletesen belenyomkodjuk a tésztába. Megsózzuk a tetejét és kb. 200 C -on 10-15 percig sütjük.

Hasonló receptek

Pirított csirkemáj

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hawai csirkemell

Húsétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Gluténmentes, Crohn, Keringési problémák, Hasnyálmirigy, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Rizottóval töltött csirkemell

Húsétel, Könnyű

Keringési problémák, Gyomorfekély, Epebetegség, Keringési problémák, Crohn, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: