Sajttal töltött tárkonyos csirkemell
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell filé
- 10 dkg füstölt sajt csíkokra vágva
- 10 dkg kolozsvári füstölt szalonna csíkokra vágva
- bors
- lestyán
- tárkony (lehet szárított is)
- gluténmentes ételízesítő
- 1 fej hagyma
- 1 doboz tejföl
- rizsliszt
- olaj
- só
Elkészítés:
A csirkemelleket jól befűszerezzük, majd kicsit állni hagyjuk. Éles késsel óvatosan felszúrjuk őket és a belsejükbe teszünk pár csík szalonnát és füstölt sajtot. Kevés olajon átpirítjuk a töltött húsdarabokat és a maradék szalonnát, teszünk hozzá egy apró kockákra vágott hagymát és kb. 15 percig tovább sütjük fedő alatt. Ha kész a hús, megszórjuk egy kanál rizsliszttel, tárkonnyal és lestyánnal fűszerezzük, beleöntünk 1 doboz tejfölt, pár kanál vizet és jól összeforraljuk. Főtt gluténmentes csavart tésztával tálaljuk. Jó bőven locsoljuk meg szafttal.
Hasonló receptek
Spenót-hal gratin parmezánnal, dióval
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Mogyorómentes, Gluténmentes, Cukormentes
Diétás vagdalt
Húsétel, Könnyű
Gyomorfekély, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Rántott hús Candidásoknak
Húsétel, Könnyű
Candida, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes