Pikáns cukkínis csirkemell
Hozzávalók:
- 2 egész vagy 4 fél filézett csirkemell
- gluténmentes mustáros grillpác
- 1 kis fej hagyma
- kukoricaliszt
- cukkíni
- olaj
- só
Elkészítés:
A csirkemelleket vékony csíkokra vágjuk, s jó alaposan megszórjuk gluténmentes mustáros grillpáccal és sóval. Egy órát állni hagyjuk, majd kevés olajon átpirítjuk egy kis fej apróra vágott hagymával és egy maréknyi kockára vágott cukkínivel. Ezután öntünk hozzá 2 evőkanál olajat, s megszórjuk egy kevés kukoricaliszttel. Átpirítjuk, felöntjük pár kanál vízzel, s összeforraljuk. Ha kell, még ízesítjük. Legalább 1 órát állni hagyjuk, hogy a magok megpuhuljanak. Tehetünk bele 1 dl tejfölt vagy tejszínt is. Burgonyapüré vagy főtt tészta illik hozzá.
Hasonló receptek
Libamájjal töltött csirkemell fahéjas szilvával
Húsétel, Közepes
Vashiány, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Csirkemáj fehérborban
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Királypaéacsinta
Húsétel, Könnyű
Allergia, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes