Pikáns cukkínis csirkemell
Hozzávalók:
- 2 egész vagy 4 fél filézett csirkemell
- gluténmentes mustáros grillpác
- 1 kis fej hagyma
- kukoricaliszt
- cukkíni
- olaj
- só
Elkészítés:
A csirkemelleket vékony csíkokra vágjuk, s jó alaposan megszórjuk gluténmentes mustáros grillpáccal és sóval. Egy órát állni hagyjuk, majd kevés olajon átpirítjuk egy kis fej apróra vágott hagymával és egy maréknyi kockára vágott cukkínivel. Ezután öntünk hozzá 2 evőkanál olajat, s megszórjuk egy kevés kukoricaliszttel. Átpirítjuk, felöntjük pár kanál vízzel, s összeforraljuk. Ha kell, még ízesítjük. Legalább 1 órát állni hagyjuk, hogy a magok megpuhuljanak. Tehetünk bele 1 dl tejfölt vagy tejszínt is. Burgonyapüré vagy főtt tészta illik hozzá.
Hasonló receptek
Aszalt szilvával töltött csirkemell
Húsétel, Könnyű
Csontritkulás, Cukormentes
Serpenyős csirkemell mézzel, gombával és gyümölcsökkel
Húsétel, Könnyű
Hízókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Csirkegombóc
Húsétel, Közepes
Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes