Rizslisztes túrókiflik (gluténmentes)
Hozzávalók:
- 25 dkg vaj
- 50 dkg túró
- 50 dkg rizsliszt
- 1 dl tejföl
- kevés só
- lekvár (a töltéshez)
- zsír (a tepsi kikenéséhez)
- vaníliás porcukor (a szóráshoz)
Elkészítés:
A hozzávalókat összegyúrjuk és fél cm vastagra kinyújtjuk. Négyszögletes darabokat vágunk belőle, mindegyikre kis halom lekvárt halmozunk. Félbehajtjuk, a szélét kissé lenyomkodjuk és kizsírozott tepsiben, forró sütőben megsütjük. Még melegen megszórjuk vaníliás porcukorral.
Hasonló receptek
Kelt pite
Desszert, Közepes
Gyomorfekély, Mogyorómentes
Túrófánk
Desszert, Közepes
Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Fánk
Desszert, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Mogyorómentes