Kapormártás

Ételtípus: Mártás Nehézség: Könnyű

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 10 dkg margarin
  • 5 dkg kukorica- vagy rizsliszt
  • 3 dl csontlé
  • 1 csomó kapor
  • 5 dkg porcukor
  • 1 citrom

Elkészítés:

A rizslisztet felhevítjük és hozzáadjuk a margarint. Ha a margarin megolvadt, felengedjük a csontlével. Legyen mártás sűrűségű. Hozzákeverjük a finomra vágott kaprot, a sót és amikor lehűlt, a citrom kifacsart levét.

Hasonló receptek

Kapormártás

Mártás, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Avokádó paradicsommal

Mártás, Könnyű

Gluténmentes, Cukormentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Hamis vadas mártás

Mártás, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: