Húsos penne (2 személyre)
Hozzávalók:
- 25 dkg gluténmentes penne tészta
- 15 dkg darált sertéshús
- 1 kis fej hagyma
- bazsalikom
- reszelt sajt
- só
- bors
- tejfel
- olaj
Elkészítés:
A darált húst a fűszerekkel és a reszelt hagymával kevés olajon 10-15 perc alatt megsütjük. Közben megfőzzük a tésztát. Vigyázzunk, ne főzzük túl! Leszűrjük, lecsöpögtetjük és a serpenyőben lévő piruló húshoz adjuk. Óvatosan összerázogatjuk és erősebb lángon megpirítjuk. Megszórjuk reszelt sajttal és azzal is jól átpirítjuk. Tálaláskor 1-2 kanál tejföllel gazdagítjuk.
Hasonló receptek
Csőben sült brokkoli sonkával
Egytálétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes
Spenótós csirke
Egytálétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Tejszínes -parajos csirke
Egytálétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes