Gombás-sonkás csirkemell

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Cukormentes, Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Tojásmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 1 nagy pohár tejföl
  • 50 dkg csirkemell
  • 20 dkg gomba
  • 20 dkg sonka
  • reszelt sajt
  • ételízesítő
  • olaj
  • liszt
  • hagyma

Elkészítés:

A csirkemelleket közepes szeletekre vágom és lisztbe forgatva hirtelen átsütöm mindkét oldalán. Kevés hagymán megpirítom a gombát. Egy tepsi aljára kevés olajat öntök, majd ráfektetem a csirkemelleket, mindegyik tetejére egy marék gombát és felszeletelt sonkát halmozok. Tetejére simítom az ételízesítővel elkevert tejfölt és reszelt sajttal meghintem. Sütőben kb. 35-40 perc alatt átsütöm.

Hasonló receptek

Egybesült spenótos pulykafasirt

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Párolt marhafartő

Húsétel, Könnyű

Gluténmentes, Cukormentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Mézes csirkemell kapros túróval töltve

Húsétel, Könnyű

Csontritkulás, Epebetegség, Májproblémák, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: