Gombás-sonkás csirkemell
Hozzávalók:
- 1 nagy pohár tejföl
- 50 dkg csirkemell
- 20 dkg gomba
- 20 dkg sonka
- reszelt sajt
- ételízesítő
- olaj
- liszt
- hagyma
Elkészítés:
A csirkemelleket közepes szeletekre vágom és lisztbe forgatva hirtelen átsütöm mindkét oldalán. Kevés hagymán megpirítom a gombát. Egy tepsi aljára kevés olajat öntök, majd ráfektetem a csirkemelleket, mindegyik tetejére egy marék gombát és felszeletelt sonkát halmozok. Tetejére simítom az ételízesítővel elkevert tejfölt és reszelt sajttal meghintem. Sütőben kb. 35-40 perc alatt átsütöm.
Hasonló receptek
Pulykamell paraj paplanban
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Firenzei hal
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Borzas csirkemell
Húsétel, Könnyű
Mogyorómentes, Cukormentes