Gombás-sonkás csirkemell

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Cukormentes, Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Tojásmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 1 nagy pohár tejföl
  • 50 dkg csirkemell
  • 20 dkg gomba
  • 20 dkg sonka
  • reszelt sajt
  • ételízesítő
  • olaj
  • liszt
  • hagyma

Elkészítés:

A csirkemelleket közepes szeletekre vágom és lisztbe forgatva hirtelen átsütöm mindkét oldalán. Kevés hagymán megpirítom a gombát. Egy tepsi aljára kevés olajat öntök, majd ráfektetem a csirkemelleket, mindegyik tetejére egy marék gombát és felszeletelt sonkát halmozok. Tetejére simítom az ételízesítővel elkevert tejfölt és reszelt sajttal meghintem. Sütőben kb. 35-40 perc alatt átsütöm.

Hasonló receptek

Szezámmagos csirkemáj

Húsétel, Közepes

Gluténmentes, Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Finom fűszeres máj

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Fokhagymás tengerihal-filé

Húsétel, Könnyű

Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Keringési problémák, Köszvény

Új keresés

Válasszon diétát: