Pagi tál

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 40 dkg darált sertéspörkölt
  • gluténmentes ételízesítő
  • 2 nagy fej lilahagyma
  • 1 kg burgonya
  • reszelt sajt
  • 2 dl tejföl
  • olaj

Elkészítés:

Egy közepes méretű tepsit kiolajozunk, rákarikázunk 1 kg burgonyát, s megsózzuk. Erre darált sertéspörkölt, majd lila hagyma kerül, amit befedünk fagyasztott zöldségkeverékkel (többféle zöldség legyen benne, pl. brokkoli, karfiol, bébirépa, cukkíni, stb.) és meghintjük gluténmentes ételízesítővel. A tetejét meglocsoljuk tejföllel. Alufólia alatt pároljuk, amíg a burgonya megpuhul. Ekkor levesszük az alufóliát, megszórjuk reszelt sajttal és még 10 percre visszatesszük a sütőbe.

Hasonló receptek

Gomba tésztával

Egytálétel, Könnyű

Allergia, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Zöldfűszeres lasagne

Egytálétel, Közepes

Vashiány, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Ünnepi rakott gomba

Egytálétel, Közepes

Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: