Pagi tál

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 40 dkg darált sertéspörkölt
  • gluténmentes ételízesítő
  • 2 nagy fej lilahagyma
  • 1 kg burgonya
  • reszelt sajt
  • 2 dl tejföl
  • olaj

Elkészítés:

Egy közepes méretű tepsit kiolajozunk, rákarikázunk 1 kg burgonyát, s megsózzuk. Erre darált sertéspörkölt, majd lila hagyma kerül, amit befedünk fagyasztott zöldségkeverékkel (többféle zöldség legyen benne, pl. brokkoli, karfiol, bébirépa, cukkíni, stb.) és meghintjük gluténmentes ételízesítővel. A tetejét meglocsoljuk tejföllel. Alufólia alatt pároljuk, amíg a burgonya megpuhul. Ekkor levesszük az alufóliát, megszórjuk reszelt sajttal és még 10 percre visszatesszük a sütőbe.

Hasonló receptek

Malac osso buco

Egytálétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Aszpikos-zöldséges marhahús

Egytálétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

juhsajtos burgonyaszuflé

Egytálétel, Könnyű

Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: