Bolondos gomba

Ételtípus: Előétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 8 főtt tojás
  • 20 dkg natúr krémsajt
  • őrölt bors
  • 1 kiskanál mustár
  • csipetnyi porcukor
  • 4 közepes paradicsom
  • 3-4 dkg vaj#A díszítéshezpetrezselyem

Elkészítés:

A főtt tojások aljából vékonyabb, a tetejükből egy vastagabb lapot levágunk. A vékonyabb azért kell, hogy a tálon megüljenek, a vastagabb pedig azért, hogy belsejüket kikaparhassuk. A főtt tojássárgáját áttörjük, a krémsajttal simára keverjük, sóval, borssal, porcukorral és mustárral pikánsra ízesítjük. A paradicsomokat félbevágjuk, magjait kikaparjuk és minden töltött tojásra borítunk egyet. A vajat habosra keverjük, majd egy kés hegyével apró pöttyöket teszünk a paradicsomkalapok tetejére. Tálra rakjuk, petrezselyemlevéllel díszítjük.

Hasonló receptek

Juhsajtos burgonyaszuflé

Előétel, Könnyű

Gluténmentes, Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes

Zöldséges hajdina

Előétel, Könnyű

Gluténmentes, Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Ropogós magos háromszögek, avokádó krémmel

Előétel, Nehéz

Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: