Burgonya gyógynövényes túróval
Hozzávalók:
- 6-8 drb. biotermelésből származó krumpli
- 30 g vaj
- só
- túró gyógynövényekkel
- 1 leveses kanál apróra vágott petrezselyem
Elkészítés:
A krumplit megmossuk, megtisztítjuk és héjastól megfőzzük, vagy megpároljuk kevés sós vízben. Elosztjuk a tányérokon, mellérakjuk a gyógyfüves túrót és egy kevés vajat. Petrezselyem zölddel díszítjük.
Hasonló receptek
Csicsókafőzelék
Főétel, Közepes
Fogyókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Csirkepaprikás
Főétel, Közepes
Mogyorómentes, Gluténmentes, Vesebetegség, Cukormentes
Curry-s csirke mandulás rizssalátával
Főétel, Közepes
Fogyókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes