Hercegnő / Shepherd's pie

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 40 dkg darált sertéshús
  • gluténmentes ételízesítő
  • 2 kg megpucolt burgonya
  • vaj (a burgonyapüréhez)
  • olaj (a sütéshez)
  • kakukkfű
  • tej

Elkészítés:

A szokásos módon elkészítjük a burgonyapürét. A darált húst olajon megpirítjuk, megszórjuk kakukkfűvel és ételízesítővel. Kiolajozunk egy nagyobb jénai tálat, beletesszük a burgonyapüré felét, rá a darált húst, végül a püré másik felét. Sütőben addig sütjük, míg a teteje barna nem lesz. Tálaláskor savanyúságot adunk hozzá.

Hasonló receptek

Pikáns rakott egytál

Egytálétel, Közepes

Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Zöldséges pulykacsíkok wokban

Egytálétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Karfiolos tonhal Update2

Egytálétel, Közepes

Keringési problémák, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: