Hercegnő / Shepherd's pie
Hozzávalók:
- 40 dkg darált sertéshús
- gluténmentes ételízesítő
- 2 kg megpucolt burgonya
- vaj (a burgonyapüréhez)
- olaj (a sütéshez)
- kakukkfű
- tej
- só
Elkészítés:
A szokásos módon elkészítjük a burgonyapürét. A darált húst olajon megpirítjuk, megszórjuk kakukkfűvel és ételízesítővel. Kiolajozunk egy nagyobb jénai tálat, beletesszük a burgonyapüré felét, rá a darált húst, végül a püré másik felét. Sütőben addig sütjük, míg a teteje barna nem lesz. Tálaláskor savanyúságot adunk hozzá.
Hasonló receptek
Sajtos krumpli
Egytálétel, Könnyű
Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Tökfőzelék: Update2
Egytálétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Sült csirke joghurtos burgonyával
Egytálétel, Közepes
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes