Hercegnő / Shepherd's pie
Hozzávalók:
- 40 dkg darált sertéshús
- gluténmentes ételízesítő
- 2 kg megpucolt burgonya
- vaj (a burgonyapüréhez)
- olaj (a sütéshez)
- kakukkfű
- tej
- só
Elkészítés:
A szokásos módon elkészítjük a burgonyapürét. A darált húst olajon megpirítjuk, megszórjuk kakukkfűvel és ételízesítővel. Kiolajozunk egy nagyobb jénai tálat, beletesszük a burgonyapüré felét, rá a darált húst, végül a püré másik felét. Sütőben addig sütjük, míg a teteje barna nem lesz. Tálaláskor savanyúságot adunk hozzá.
Hasonló receptek
Pikáns rakott egytál
Egytálétel, Közepes
Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Zöldséges pulykacsíkok wokban
Egytálétel, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Karfiolos tonhal Update2
Egytálétel, Közepes
Keringési problémák, Mogyorómentes, Cukormentes