Raffaello (tojás nélkül)
Hozzávalók:
- 1,5 dl víz
- 35 dkg porcukor
- 25 dkg margarin
- 30 dkg kókuszreszelék
- 4×6 dkg -os turista tejpor
Elkészítés:
A vizet a porcukorral sziruppá főzzük. Beleolvasztunk 1 egész Rámát. Levesszük a tűzről és hozzákeverjük a kókuszreszeléket és a 4x6 dkg-os turista tejport. Ha kihűlt, legalább 2 órára hűtőszekrénybe tesszük. Kis gombócokat formálunk és a közepébe mandulát (diót, mogyorót) teszünk. Végül kókuszreszelékbe hempergetjük.
Hasonló receptek
Almakrém
Desszert, Közepes
Laktózmentes, Mogyorómentes
Zabpelyhes tallér
Desszert, Könnyű
Candida, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Berliner
Desszert, Nehéz
Mogyorómentes, Cukormentes