Bogyós frappé
Hozzávalók:
- 50 dkg piros bogyós gyümölcs (ribizli
- eper
- málna
- áfonya
- stb.)
- 10 evőkanál narancslé
- 6 dl tej
- cukor
Elkészítés:
A megmosott és lecsepegtetett gyümölcsöket (lehetnek mélyhűtöttek is) mixerben pépesre törjük és átszűrjük egy szitán. Hozzákeverjük a narancslevet és a tejet, s cukorral édesítjük. Poharakba öntjük és azonnal kínáljuk.
Hasonló receptek
Erőnlétfokozó ital
Ital, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Feketeribizli-likőr (Liqueur de cassis)
Ital, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Téli puncs
Ital, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes