Káposztasaláta 2.
Hozzávalók:
- ecet
- 2 teáskanál cukor
- 1 fej fehér káposzta
- (őrölt) kömény
- fehérbors
- só
Elkészítés:
Egy fej friss káposztát vékony csíkokra vágunk. Besózzuk és állni hagyjuk. Közben elkészítjük hozzá a salátalevet cukorból, pici köménymagból, fehérborsból, ecetből és vízből. Jól elkeverjük, aztán ráöntjük a káposztára. Kicsit állni hagyjuk. Hidegen nagyon finom.
Hasonló receptek
Halsaláta 2.
Saláta, Könnyű
Gluténmentes, Cukormentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes
Sajtos sárgarépasaláta
Saláta, Könnyű
Crohn, Csontritkulás, Gyomorfekély, Epebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Mozarella saláta
Saláta, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes