Káposztasaláta 2.

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Keringési problémák

Hozzávalók:

  • ecet
  • 2 teáskanál cukor
  • 1 fej fehér káposzta
  • (őrölt) kömény
  • fehérbors

Elkészítés:

Egy fej friss káposztát vékony csíkokra vágunk. Besózzuk és állni hagyjuk. Közben elkészítjük hozzá a salátalevet cukorból, pici köménymagból, fehérborsból, ecetből és vízből. Jól elkeverjük, aztán ráöntjük a káposztára. Kicsit állni hagyjuk. Hidegen nagyon finom.

Hasonló receptek

Almás burgonyasaláta

Saláta, Könnyű

Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Brokkoli-karfiol saláta

Saláta, Könnyű

Csontritkulás, Keringési problémák, Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Burgonyás zöldségsaláta

Saláta, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: