Sajttekercs

Ételtípus: Vegetáriánus Nehézség: Könnyű

Diéta: Crohn, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 200 g trappista sajt
  • 150 g félzsíros tehéntúró
  • 60 g gépsonka
  • 100 ml kefir
  • zöldpetrezselyem ízlés szerint

Elkészítés:

A sajtot forró vízben megolvasztjuk, alufóliára tesszük és vékonyan kinyújtjuk. A félzsíros tehéntúrót a kefirrel, az apróra vágott zöldpetrezselyemmel simára keverjük, ízesítjük sóval és rákenjük a kinyújtott sajtra. Vékony sonkaszeletekkel a túrót beborítjuk és feltekerjük. Lehűtve tálaljuk, friss zöldpetrezselyemmel vagy bazsalikommal díszítjük.

Hasonló receptek

Svájci újburgonya

Vegetáriánus, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Csontritkulás, Crohn, Köszvény, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Tejszínes-sajtos újburgonya

Vegetáriánus, Könnyű

Csontritkulás, Gyomorfekély, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hagymás krumpli fokhagymás spenóttal

Vegetáriánus, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: