Sajttekercs
Hozzávalók:
- 200 g trappista sajt
- 150 g félzsíros tehéntúró
- 60 g gépsonka
- 100 ml kefir
- só
- zöldpetrezselyem ízlés szerint
Elkészítés:
A sajtot forró vízben megolvasztjuk, alufóliára tesszük és vékonyan kinyújtjuk. A félzsíros tehéntúrót a kefirrel, az apróra vágott zöldpetrezselyemmel simára keverjük, ízesítjük sóval és rákenjük a kinyújtott sajtra. Vékony sonkaszeletekkel a túrót beborítjuk és feltekerjük. Lehűtve tálaljuk, friss zöldpetrezselyemmel vagy bazsalikommal díszítjük.
Hasonló receptek
Fejes káposzta tekercs
Vegetáriánus, Közepes
Allergia, Hízókúra, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Paradicsomos padlizsán
Vegetáriánus, Könnyű
Cukormentes, Köszvény, Tojásmentes, Mogyorómentes
Köménymagos burgonya alufólában
Vegetáriánus, Könnyű
Epebetegség, Májproblémák, Crohn, Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes