Marcipán (tej és tojás nélkül)
Hozzávalók:
- 25 dkg hámozott mandula
- 25 dkg porcukor
- 2 evőkanál citromlé
- 1-2 evőkanál narancslikőr
Elkészítés:
A mandulát nagyon finomra ledaráljuk, hozzáadjuk a többi hozzávalót és lehetőleg konyhai robotgépben jól összegyúrjuk. Folpackba csomagolva 12 órát a hűtőben pihentetjük. Utána tetszés szerint felhasználható.
Hasonló receptek
Diabetikus beigli diós töltelékkel
Desszert, Nehéz
Mogyorómentes, Cukormentes
Gyümölcsös túrókrém
Desszert, Könnyű
Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Tepsis Rafaello
Desszert, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Mogyorómentes