Marcipán (tej és tojás nélkül)
Hozzávalók:
- 25 dkg hámozott mandula
- 25 dkg porcukor
- 2 evőkanál citromlé
- 1-2 evőkanál narancslikőr
Elkészítés:
A mandulát nagyon finomra ledaráljuk, hozzáadjuk a többi hozzávalót és lehetőleg konyhai robotgépben jól összegyúrjuk. Folpackba csomagolva 12 órát a hűtőben pihentetjük. Utána tetszés szerint felhasználható.
Hasonló receptek
Lekváros bukta (tej nélkül)
Desszert, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Laktózmentes, Mogyorómentes
Diós-körtés-szőlős rétes
Desszert, Közepes
Vesebetegség, Gyomorbetegségek, Keringési problémák, Epebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes
Gyümölcstorta
Desszert, Közepes
Laktózmentes, Tejmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes