Zöldbabsaláta, kefirrel

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Vesebetegség, Májproblémák, Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 150 g zöldbab
  • 1 dl kefir
  • 1 teáskanál mustár
  • 1 teáskanál ecet
  • 1 teáskanál cukor
  • 1 gerezd zúzott fokhagyma

Elkészítés:

A megtisztított, megmosott zöldbabot körülbelül két centiméteres darabokra vágjuk, puhára főzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük, hagyjuk kihűlni. A kefirben elkeverjük az ecetet, a mustárt, a cukrot és a zúzott fokhagymát. A salátaöntettel összekeverjük a zöldbabot.

Hasonló receptek

Kukoricás rizssaláta

Saláta, Közepes

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Majonézes burgonyasaláta

Saláta, Közepes

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Burgonyás zöldségsaláta

Saláta, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: