Tonhalas paradicsomsaláta
Hozzávalók:
- 50 dkg paradicsom
- 1 karcsú póréhagyma
- 2 doboz olajos tonhal (240g)
- 1 citrom leve
- 12-15 szem fekete olívabogyó
- 1 kiskanál enyhén csípős mustár
- só
- bors
- porcukor
- 3 evőkanál olívaolaj
- 2 szál bazsalikom
Elkészítés:
A paradicsomot cikkekre vágjuk, a póréhagymát felkarikázzuk. A tonhalnak lecsurgatjuk a levét, ráfacsarjuk a citrom levét, rászórjuk az olajbogyót. A többi hozzávalóból öntetet készítünk és meglocsoljuk vele a salátát.
Hasonló receptek
Káposztasaláta 2.
Saláta, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Keringési problémák
Csirkés Caesar saláta
Saláta, Közepes
Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Joghurtos spenótsaláta
Saláta, Könnyű
Vashiány, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes