Feketeribizli-likőr (Liqueur de cassis)

Ételtípus: Ital Nehézség: Könnyű

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 1 kg fekete ribizli
  • 2-3 szegfűszeg
  • 1 darabka fahéj
  • 1 liter gyümölcspálinka
  • 75 dkg cukor

Elkészítés:

A ribizlit megmossuk, leszemezzük és villával összetörjük. Hozzáadjuk a szegfűszeget, a fahéjat, a pálinkát, végül a cukrot. Lefedve 1 hónapig állni hagyjuk. Átszűrjük és üvegekbe töltjük.

Hasonló receptek

Eperturmix tejérzékenyeknek

Ital, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Keringési problémák, Laktózmentes, Mogyorómentes

Köménylikőr

Ital, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Narancsos joghurtital (fogyókúrázóknak is)

Ital, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Keringési problémák, Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: