Flambírozott puncs
Hozzávalók:
- 1 citrom
- 25 dkg cukor
- 5 dl rum
- 5 dl erős tea
Elkészítés:
Mély tálban összekeverjük a felszeletelt citromot és a cukrot. Ráöntjük a forró teát és jól összekeverjük. A rumot megmelegítjük és egy karika citromon keresztül lassan a teába öntjük. Meggyújtjuk és lángolva kínáljuk. Amikor a láng kialudt, ismét összekeverjük.
Hasonló receptek
Málnaszorbet
Ital, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Karamellás tej
Ital, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes
Sárga álom
Ital, Könnyű
Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes