Köménylikőr
Hozzávalók:
- 2 dkg köménymag
- 5 dl almavodka
- 40 dkg cukor
- 2 dl víz
Elkészítés:
A köménymagot mozsárban finomra törjük, és beleszórjuk a vodkába. 10 napig állni hagyjuk, majd leszűrjük. A cukorból és a vízből szirupot főzünk, kihűtjük, majd összeöntjük a köményes vodkával.
Hasonló receptek
Narancslikőr
Ital, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Feketeribizli-likőr (Liqueur de cassis)
Ital, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Spenótturmix
Ital, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes