Tárkonylikőr

Ételtípus: Ital Nehézség: Könnyű

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 1 csokor friss tárkony
  • 5 dl pálinka
  • 1 liter víz
  • 1 kg cukor

Elkészítés:

A tárkonyt megmossuk, leszárítjuk. A pálinkát ráöntjük és lefedve, sötét helyen 1 hónapig állni hagyjuk. A cukorral és a vízzel szirupot főzünk, majd ezt a pálinkához keverjük. Beleteszünk 1 friss tárkonyágat és lefedjük. Néhány hétig állni hagyjuk, majd leszűrjük és jégkásával kínáljuk.

Hasonló receptek

Spenótturmix

Ital, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Flambírozott puncs

Ital, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Rebarbara koktél

Ital, Könnyű

Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: