Joghurtfagyi

Ételtípus: Desszert Nehézség: Könnyű

Diéta: Csontritkulás, Gluténmentes, Gyomorfekély, Keringési problémák, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • személyenként 2dl natúrjoghurt
  • 1 kávéskanál citromlé
  • ízlés szerint édesítőszer
  • 20 dkg málna
  • 20 dkg eper
  • pirított mandula.

Elkészítés:

A joghurtot összekeverjük a citromlével és az édesítőszerrel, majd összeturmixoljuk a gyümölcsök felét és ezt is hozzáadjuk. A masszát tálkákban lefagyasztjuk. Tálalás előtt kb. 20 perccel kivesszük, hogy egy kicsit megpuhuljon. Epret és a málnát halmozunk rá, jó kedvvel, bőséggel és megszórjuk apróra tört, pirított mandulával.

Hasonló receptek

Kelt pite

Desszert, Közepes

Gyomorfekély, Mogyorómentes

Gyümölcstorta

Desszert, Közepes

Laktózmentes, Tejmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Gyümölcsös túrókrém

Desszert, Könnyű

Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: