Parmezános mártás

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • 2 evőkanál olaj
  • 1 csésze tyúkhúsleves (kockából)
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál reszelt parmezán sajt
  • 1 evőkanál citromlé
  • kb.1 dl majonéz

Elkészítés:

A petrezselyemzöldet apróra összevágjuk, a fokhagymát fokhagymanyomón átnyomjuk, majd a többi hozzávalóval alaposan összekeverjük. Hűtőben érleljük legalább fél órát.

Hasonló receptek

Kaliforniai burgonyasaláta

Saláta, Könnyű

Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Túrós sajtos tésztasaláta

Saláta, Könnyű

Csontritkulás, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Kínai kel saláta

Saláta, Könnyű

Vesebetegség, Köszvény, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: