Parmezános mártás
Hozzávalók:
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 2 evőkanál olaj
- 1 csésze tyúkhúsleves (kockából)
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 evőkanál reszelt parmezán sajt
- 1 evőkanál citromlé
- kb.1 dl majonéz
Elkészítés:
A petrezselyemzöldet apróra összevágjuk, a fokhagymát fokhagymanyomón átnyomjuk, majd a többi hozzávalóval alaposan összekeverjük. Hűtőben érleljük legalább fél órát.
Hasonló receptek
Sajtsaláta
Saláta, Könnyű
Crohn, Csontritkulás, Köszvény, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Virslisaláta
Saláta, Könnyű
Crohn, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Kínai kel saláta
Saláta, Könnyű
Vesebetegség, Köszvény, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes