Parmezános mártás
Hozzávalók:
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 2 evőkanál olaj
- 1 csésze tyúkhúsleves (kockából)
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 evőkanál reszelt parmezán sajt
- 1 evőkanál citromlé
- kb.1 dl majonéz
Elkészítés:
A petrezselyemzöldet apróra összevágjuk, a fokhagymát fokhagymanyomón átnyomjuk, majd a többi hozzávalóval alaposan összekeverjük. Hűtőben érleljük legalább fél órát.
Hasonló receptek
Csirkés saláta
Saláta, Könnyű
Cukormentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Tejmentes, Laktózmentes, Gluténmentes
Körte-camembert saláta
Saláta, Könnyű
Csontritkulás, Gyomorfekély, Epebetegség, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Brokkoli-karfiol saláta
Saláta, Könnyű
Csontritkulás, Keringési problémák, Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes