Töltött sertéskaraj

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Csontritkulás, Cukormentes, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 1 kg csontozott sertéskaraj
  • 50 dkg tehéntúró vagy juhtúró
  • 20 dkg trapista sajt
  • 20 dkg füstölt sonka
  • 1 doboz gomba
  • őrölt fehérbors

Elkészítés:

A karajszeleteket úgy készítem, hogy 2 karajnyi húst bevágok, de nem vágom el teljesen, mintha zsebes hús lenne. A húst kiverem és enyhén sózom. A tölteléknek a túrót összekeverem az apró kockára vágott sonkával, gombával, sajttal. Ízesítem a fehérborssal. A hússzeleteket megtöltöm, feltekerem és panírozom, mint a rántott húst. Bő forró olajban kisütöm. Tálaláskor a tányérra ferdén kettészelve teszem, rá kis halom reszelt sajt kerül. Krumplipüré, párolt rizs, sült burgonya lehet a köret.

Hasonló receptek

Csirkemell joghurtban sütve

Húsétel, Közepes

Epebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Juhtúros rántott hús

Húsétel, Könnyű

Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes

Kacsahúsos penne

Húsétel, Könnyű

Hízókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: