Juhtúróval töltött gomba (sütőben sütve)

Ételtípus: Vegetáriánus Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Gyomorfekély, Cukormentes, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 6 nagy gomba
  • 10 dkg juhtúró
  • 5 dkg sajt
  • két kisebb fej paradicsom
  • olívaolaj
  • bors

Elkészítés:

Egy lábosban vizet forralok, beleteszem a megtisztított gombafejeket és 2 percig főzöm. Kiveszem, lecsepegtetem egy tésztaszűrőben. Egy tűzálló tálat kiolajozok, a gombafejeket beleteszem, sózom, borsozom, majd megtöltök őket juhtúróval és mindegyikre egy kis darab sajtot vagy egy karika paradicsomot teszek. Megpermetezem oliva olajjal és 15 percig sütöm.

Hasonló receptek

Tejfölös gombapaprikás

Vegetáriánus, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Márványsajttal sült édesburgonya

Vegetáriánus, Könnyű

Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Spenótos-zsályás metélt

Vegetáriánus, Közepes

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: