Afrikai harcsafilé tepsiben sütve

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Cukormentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 4 nyúzott (fél) harcsafilé
  • 4-8 szelet angolszalonna
  • 2 doboz natúr joghurt
  • 10 dkg reszelt sajt
  • 1 doboz tejföl
  • zöldfűszerek
  • bors

Elkészítés:

A halat megmossuk, befűszerezzük és egy nem túl nagy tepsibe fektetjük. Aki szereti, tehet alá 1-1 szelet angolszalonnát. Ezután leöntjük a befűszerezett joghurttal, tejföllel és beborítjuk 1-1 szelet angolszalonnával. Előmelegített sütőben sütjük 180°C-on kb. 30 percig. Ha kevés lenne a leve, kis tejet vagy vizet öntünk alá. A sütés végén a tetejét megszórjuk reszelt sajttal és addig pirítjuk, amíg szép sárga nem lesz. Párolt rizs illik hozzá a legjobban.

Hasonló receptek

Brokkolis halfilé

Húsétel, Könnyű

Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Keringési problémák, Köszvény

Baconbe tekert libamáj

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Almás csirkemáj

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: