Paneer Korma
Hozzávalók:
- 4-5 evőkanál vaj
- 2-3 vékonyra vágott vöröshagyma
- 1 babérlevél
- gyömbér
- 60 dkg (répa
- bab
- zöldborsó) vegyes zöldség
- só
- masala fűszerkeverék
- 2 evőkanál őrölt koriander
- fél evőkanál fűszerpaprika
- fél csésze joghurt
- fél csésze forróvíz
- 1 csésze tejszín
- koriander (apróra vágott)
Elkészítés:
Wokban forrósítsuk fel a vajat és pirítsuk aranysárgára a hagymát. Tegyük hozzá a gyömbért és a babérlevelet, majd két perc pirítás után szórjuk bele a zöldségeket a masala fűszerkeverékkel együtt. Sózzuk meg és lefedve főzzük készre.
Hasonló receptek
Mandulás pisztráng
Vegetáriánus, Könnyű
Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Parajgaluska
Vegetáriánus, Könnyű
Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes
Csőben sült kelvirág
Vegetáriánus, Könnyű
Gyomorfekély, Csontritkulás, Epebetegség, Mogyorómentes, Cukormentes