Paneer Korma

Ételtípus: Vegetáriánus Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 4-5 evőkanál vaj
  • 2-3 vékonyra vágott vöröshagyma
  • 1 babérlevél
  • gyömbér
  • 60 dkg (répa
  • bab
  • zöldborsó) vegyes zöldség
  • masala fűszerkeverék
  • 2 evőkanál őrölt koriander
  • fél evőkanál fűszerpaprika
  • fél csésze joghurt
  • fél csésze forróvíz
  • 1 csésze tejszín
  • koriander (apróra vágott)

Elkészítés:

Wokban forrósítsuk fel a vajat és pirítsuk aranysárgára a hagymát. Tegyük hozzá a gyömbért és a babérlevelet, majd két perc pirítás után szórjuk bele a zöldségeket a masala fűszerkeverékkel együtt. Sózzuk meg és lefedve főzzük készre.

Hasonló receptek

Diós zöldbabsaláta

Vegetáriánus, Könnyű

Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Gombával töltött burgonya

Vegetáriánus, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Gombás táska

Vegetáriánus, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Crohn, Hasnyálmirigy, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: