Almás csirkemáj

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 2 alma
  • 60 dkg csirkemáj
  • 2 vöröshagyma
  • 10 dkg margarin
  • fél dl almapálinka
  • majoránna
  • bors
  • só.

Elkészítés:

A nagyobb darabokra vágott májat a vajban megpirítom, majd kiveszem a serpenyőből. A hagymát szeletekre vágom és a visszamaradt margarinban karikáira szedegetve megsütöm. Az almát gerezdekre vágom és a hagymához adom. Rövid ideig együtt párolom, majd beleöntöm a pálinkát, fűszerezem majoránnával és borssal. A májat is hozzáadom, sózom és 4-5 percig párolom.

Hasonló receptek

Borzas csirkemell

Húsétel, Könnyű

Mogyorómentes, Cukormentes

Mustáros-spenótos csirke

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Sajtos-tejfölös csirkemell gombával rétegezve

Húsétel, Könnyű

Csontritkulás, Cukormentes, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: