Afrikai harcsafilé tepsiben sütve

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Cukormentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 4 nyúzott (fél) harcsafilé
  • 4-8 szelet angolszalonna
  • 2 doboz natúr joghurt
  • 10 dkg reszelt sajt
  • 1 doboz tejföl
  • zöldfűszerek
  • bors

Elkészítés:

A halat megmossuk, befűszerezzük és egy nem túl nagy tepsibe fektetjük. Aki szereti, tehet alá 1-1 szelet angolszalonnát. Ezután leöntjük a befűszerezett joghurttal, tejföllel és beborítjuk 1-1 szelet angolszalonnával. Előmelegített sütőben sütjük 180°C-on kb. 30 percig. Ha kevés lenne a leve, kis tejet vagy vizet öntünk alá. A sütés végén a tetejét megszórjuk reszelt sajttal és addig pirítjuk, amíg szép sárga nem lesz. Párolt rizs illik hozzá a legjobban.

Hasonló receptek

Busa, amur, lazac szeletek rizskörettel

Húsétel, Könnyű

Vesebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Vadrizses-gyümölcsös csirke

Húsétel, Közepes

Epebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Mogyorós halszeletek

Húsétel, Közepes

Cukormentes, Epebetegség, Gyomorfekély, Crohn, Csontritkulás, Tejmentes, Laktózmentes

Új keresés

Válasszon diétát: