Spanyol csirke
Hozzávalók:
- 8 csirkecomb
- 1,5 dl félédes fehérbor
- 1,5 dl ketchup
- só
- bors
- 5 gerezd fokhagyma
- 25 dkg bacon
Elkészítés:
Egy jénai tálat kibélelünk a baconszeletekkel. A megmosott combokat ráfektetjük. Összekeverjük a bort, a ketchupot, ízesítjük sóval, frissen őrölt borssal és a zúzott fokhagymával, majd a mártást ráöntjük a combokra. Forró sütőben letakarva sütjük kb. 45 percig, majd fedő nélkül még 15-20 percig. Krumplipürével és idénysalival tálaljuk.
Hasonló receptek
Zöldséges hal
Húsétel, Közepes
Gyomorfekély, Keringési problémák, Májproblémák, Crohn, Laktózmentes, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Csirkemáj naranccsal
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Almával és sörrel sült csirke
Húsétel, Közepes
Vashiány, Hízókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes