Almás csirke
Hozzávalók:
- csirkemell
- alma
- reszelt rajt
- zsírszegény tejföl
- kis ételízesítő
Elkészítés:
Kis olaj a jénai tál aljába, ráreszelni az almát, rátenni az ételízesítővel megszórt csirkemellet, kis reszelt almával beteríted és a tejfölben elkevert reszelt sajttal leönteni. Lefedve, addig sütni, míg meg nem sül. Ha valaki érzékeny a tejtermékekre, akkor kipróbálhatja a tejfölös sajt helyett, hogy mézet csurgat rá, de akkor kell alá valami húslevesalaplé, hogy azért ne száradjon ki a husi, legyen miben megsülnie.
Hasonló receptek
Mozzarrelával töltött csirkemell, parajágyon
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Kefires csirkeszárny
Húsétel, Könnyű
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Lecsós szelet piritott csirkemájjal
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes