Almás csirke
Hozzávalók:
- csirkemell
- alma
- reszelt rajt
- zsírszegény tejföl
- kis ételízesítő
Elkészítés:
Kis olaj a jénai tál aljába, ráreszelni az almát, rátenni az ételízesítővel megszórt csirkemellet, kis reszelt almával beteríted és a tejfölben elkevert reszelt sajttal leönteni. Lefedve, addig sütni, míg meg nem sül. Ha valaki érzékeny a tejtermékekre, akkor kipróbálhatja a tejfölös sajt helyett, hogy mézet csurgat rá, de akkor kell alá valami húslevesalaplé, hogy azért ne száradjon ki a husi, legyen miben megsülnie.
Hasonló receptek
őszibarackos csirkemell
Húsétel, Közepes
Gyomorfekély, Crohn, Epebetegség, Májproblémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Csirkemáj roston 1.
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Csirkevacsora
Húsétel, Közepes
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes