Halsaláta 1.
Hozzávalók:
- tengeri halfilé
- friss zöldségek
- öntet (joghurt/tejföl + majonéz)
Elkészítés:
A tengeri halfilét mikróban pár perc alatt megpároljuk, villával darabokra törjük. Ha netán szálka lenne benne, kiszedjük. Friss zöldségeket aprítunk: uborkát, paradicsomot, salátát, lilahagymát, póréhagymát, cukkínit és hozzá keverjük egy nagy tálban a halhoz. Végül ráöntjük az öntetet, ami lehet majonéz és tejföl fele-fele arányban, vagy ízesített joghurt, esetleg készen kapható öntetek (pl. fokhagymás). Pár órára hűtőszekrénybe tesszük.
Hasonló receptek
Görög saláta
Saláta, Könnyű
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Sajtsaláta másképpen
Saláta, Könnyű
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Sajtsaláta almával
Saláta, Könnyű
Csontritkulás, Gyomorfekély, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes