Hajnal Leszbosz szigetén

Szerző: Angeleyes

A BLOG LEÍRÁSA

Egy leszbikus lány, Angeleyes mindennapos harcai, kétségei, vágyai a hetero világban...

Látogatás: 1130965 alkalommal

A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

Találkozások

2010.01.09.

Sugárzol,mondtad nem is oly rég

Meghitt kávézó zsúfolt szegletében

Angelheart(Barátok a sírig:P)

2010.01.07.

Szeretlek!!!!!!

Tudom végre,ki vagy:))))

Születésnap és újra Onkológiában

2010.01.06.

Anyukám!Köszönöm,hogy 35 évvel ezelőtt világra hoztál!

Reggel már erős fájásokra ébredtél,de csak délelőtt 11-kor hívta ki Mama a mentőt.És délután negyed négykor kezedben tarthattál egy 2 kiló 48 dekás,nyivákoló csöppséget,kettőtök szerelmének zálogát,aki alig három hónappal azután fogant,hogy átcsavarogtátok a jeges-neonfényes pesti éjszakát,1974 januárjában.Te egy karcsúsított lila prémes kabátban,zöld garbóban,szürke trapéznadrágban,Nap-szőke,kalász-szőke,vakító kék szemű lány,apu felhajtott gallérrel,dacolva a metsző széllel,ébenfekete haján vastag waxréteg,igazi jampi,aki egyet gondol 19 évesen,felül egy Zakopanéba tartó vonatra,megismerkedik egy orosz sráccal,náluk lumpol két éjszakát,pénz nélkül,másnap pedig felkéredzkedik egy kutyás szánra,és egész délután száguld a mindent befedő-eltakaró csodás hóesésben...

Legyen meg a Te akaratod

2010.01.02.

Egyre jobban liluló kézzel markoltam a szerencsétlen ásványvizes palackomat,amit a lenti zöldségestől vettem,amolyan szilveszteri köszöntőnek,magamnak,hisz most pezsgő szóba sem jöhetett.Hűvösödött.

-Tudod,Ange,az volt a baj,hogy a tesóm még a halál kapujában is görcsösen ragaszkodott az élethez...-mondta kicsi barátném("őalacsonysága"140 cm körül mozog,még nálam is kisebb egy fejjel,de tűzrőlpattant,energikus kis nő,38 éves)-Bezzeg ott van anyósom,négy éve áttétes emlőrákot diagnosztizáltak nála, megműtötték,és azóta is él s virul!

Kalandok Onkológiában,valamint Boldogabb Új Évet:)

2009.12.31.

Vajon miért dolgozik az onkológián csupa-csupa kiégett ember?...K. profot legyűrtem:)),de aztán el kellett menni hétfőn egy fiatalabb kiadásához,szerintem még nálam is fiatalabb volt kb.öt évvel.

Hát,hamar szálka lettem a szemében váratlan és "csavaros"kérdéseimmel.Egyszer(miután meglátta a mosolyt az arcomon )idegesen rámförmedt:

Még 35(folyt.köv.)

2009.12.27.

Ma nagyon kibuktam.Ingatag a lelkiállapotom.Barátaink,Roberta,és párja karácsonyi vacsira hívtak meg bennünket(ami végül mai ebéddé avanzsált át.)

A kaja finom volt,sörös csirke,sali a kedvemért,hal,sütik.Kaja után ajándékozás-mi egy üveg bort vittünk kettőjüknek,ők pedig...

Még 35

2009.12.27.

Persze azért nem mindig"felhőtlen"minden.Legszívesebben bent maradnék kis lakásunkban,mintha ezzel meg tudnám védeni magam minden ellen.Legrosszabb Kölyök aggódó tekintetét látni.Valamelyik relax cd-m egyik kérdése:mi az,ami jár neked?EZ A GYEREK!szőröstül-bőröstül,mert megszültem,mert az enyém,mert fel akarom nevelni!!!...alkum a Jóistennel:még 35 év...ugyanis nemsokára ennyi leszek...

Holnap mennem kellene a kinikára kemo-ra,de egyelőre halasztom.A nagyszerű prof ui.felírt egy lódózis szteroidot,és amikor megkérdeztem,miért,legyintett.A lóf...t a seggébe,ez az ÉN TESTEM, az én életem!!!Tudni AKAROM,mit szedetnek be velem,mit nyomnak belém!

Mert hiszem,hogy van holnap

2009.12.23.

Igen,az élet megy tovább.

Igen,lehet a jobb kezedben branüllel mosakodni,írni,simogatni,enni(sej-hajtörlés csak ballal:))))

Remények

2009.12.21.

Bár még nincs karácsony,de pár dolgot már megfogadtam magamnak!

Minden év december 21-én délelőtt,amíg élek,bemegyek K.profhoz,és az asztalra vágom a NEGATÍV leleteimet egy szaloncukor(mégiscsak karácsony előtt vagyunk:))és pár kedves szó kíséretében!!!

A dolgok változnak

2009.12.18.

A daganatom kiújult-nemes egyszerűséggel...Ráadásul nem is egy helyen,a másik cicimben,a májamban,és reaktív nyirokcsomóim vannak,ami remélem jó dolog,hisz a szervezetem harcol-ahogy én is teszem...

Jövök,írok,csak vizsgálatok tömkelege,jövő héttől már kemo és biológiai kezelés.De jelentkezem,és megígérm mindenkinek-legfőképpen magamnak-hogy tavaszra egészséges leszek,mint a makk.