Hajnal Leszbosz szigetén

Szerző: Angeleyes

A BLOG LEÍRÁSA

Egy leszbikus lány, Angeleyes mindennapos harcai, kétségei, vágyai a hetero világban...

Látogatás: 1130949 alkalommal

A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

Nem,ez nem a pokol

2009.02.25.

nem,ez nem a pokol

mondta Isten, miután

Állítsátok meg a Földet, ki akarok szállni!...

2009.02.24.

Csessze meg!A Körhinta elkapott, és forog velem.Ki akarok szállni!Ördögi ereje van, mágikus hatalma,úgy érzem, mindenre képes vagyok....az agyam befogadóképessége határtalan, a nyelvem nem pörög úgy, ahogy a gondolataim száguldanak!...Baromi jó, hogy nekem ez fű nélkül is megy!!Juhhé!!Ezt csináljátok utánam!

Tegnap este apám őrjöngve hívott fel.Közölte, hogy Kölyköt elveszi tőlem.Hogy miért? Fülébe jutottak infók, dolgokról, amit még blogban-"ismeretlenül"-sem ír le az ember.(Bizonyos pápaszem-haematomákról.)Hogy hogyan? Rejtély!

A három angyal

2009.02.20.

Zani, Zsik....figyeltétek?Mindhármunk szívében egy virág nő...köszönöm!:)))

Ma ördög vagyok

2009.02.20.

Ma egész nap ÖRDÖG voltam.

Ne aggódjatok,Zan,nem kell olyan fehér-hátrakötős-ruha(van ennek hivatalos neve?ja, kényszerzubbony:))))csak belül voltam ördög.Csak egy egészen kicsikét...Az Ördög egész nap a vállamon ült.S miközben olyan voltam kívülről, mint mindig-szerény, kedves,csendes-mindenfélét sugdosott a fülembe.Mindenkin röhögött, csúfolódott, türelmetlen volt.Ja,és költekezett  is az Ördög.Vett is magának kemény 1, azaz egy db hónaljdezodort,299 ft-ért(DM),egy Labellót(221 ft)és egy...SZŐKÍTŐMELÍRT...

Nem adom fel-míg egy darabban látsz...

2009.02.18.

Tegnap este, amikor vacogva-remegve, potyogó könnyektől,és lefolyt szemfestéktől fekete arccal feküdtem az ágyban- a gyerek ágyában, egy ideje külön alszunk-az egyenlő volt a megsemmisüléssel.Magamon is meglepődtem.Nem szokásom idegeneknek sms-t írni...

"Idegenek"...csak ismeretlenek, talán.Már nem idegenek.Tegnap este kézzelfoghatóbbak voltak számomra-Zani és Emő-mint az a valaki, aki a másik szobában nézte a tv-t, és fogalma sem volt róla, hogy mennyire rosszul vagyok.Cserhátit hallgattam.Hogy mekkora tud lenni "két szoba közt a távolság"...

S ragyog még a holdsugár

2009.02.16.

H.K.elvesztette a hitét.

Csak egy röpke-sötét pillanatra,de-elvesztette.A Hold ezüst utat vágott a fekete éjbe.H.K.könnyedén nyugtatta kezét Mennyei Kávéházuk egyik faragott székének karfáján.Szinte pórusaival tapintotta ki a fa hűvös bársonyosságát...Lehunyta szemét.(Még látta Villont kisuhanni feketén, soványan, éhesen,a tótágast álló fák között vonagló szerelmei várták...mint annyiszor, most is a bitófától menekült meg...)

Csak a kedvetekért

2009.02.11.

Zani kérdezte,hogy elfogytak a szöszök, vagy miért nem írok?Nem,nem fogytak el...csak fáradt vagyok, és reményvesztett,és csak próbálom tartani magam, de nehezen megy...csak a kedvetekért...csak miattatok...igazad van, Királynőm, alattomos dolog ez.

Farkánál fogva(így kerek a világ:)

2009.02.08.

Nem akarok álszent lenni, sőt!De néha őszintén meg tudok döbbenni, annak ellenére, hogy voltam én is hetero...(de hülyén hangzik...:)

A szomszéd csajszi remek Bailey's-t kotyvasztott-az üveg társaságában, magas sarkú topánban, belőtt séróval péntek este elindultunk a csajbulira...az otthon maradt pasik csülökpörköltet főztek, kártyáztak, és bőszen röhögtek-a nőkön...

Nettó 97

2009.02.04.

A mai délután merénylet volt.Saját magam és Doki ellen.

Az egész úgy kezdődött, hogy egyik legkedvesebb barátnőm és egyben kolleganőm felhívott, hogy lenne körzeti ápolói állás, valahol bent a városban, jobb feltételekkel...Adott egy telefonszámot is,amit azonmód felhívtam-ma reggel-és délután már el is hívtak egy elbeszélgetésre.