Hogyan tüntessük el a zsigeri zsírokat?

Több mint TestŐr
megjelent:

Régen magas fehérje- és alacsony szénhidrátbevitelt javasoltak a fogyókúrához, mára azonban ez az elmélet megdőlt. A legújabb kutatások szerint, ha a fogyasztott fehérje többségében állati, azzal megnövelhetjük a rák kockázatát. A megoldás, ha a fehérjebevitel túlnyomó része növényi eredetű.

Cikkajánló

Alvászavar
Alvászavar

Mutatjuk, mi és hogyan segíthet. (x)

Stressz
Stressz

Milyen következményei lehetnek?

WEBBeteg - Irinyi-Barta Tünde, okleveles táplálkozástudományi szakember
WEBBeteg - Bak Marianna, biológus szakfordító
WEBBeteg - Bak Marianna, biológus szakfordító
WEBBeteg - Dr. Fáklya Mónika, gyermekgyógyász, endokrinológus
WEBBeteg - Dr. Csuth Ágnes, családorvos
WEBBeteg - Tóth András, újságíró
Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.