Növényi alapú táplálkozással számos betegség megelőzhető

Több mint TestŐr
megjelent:

A növényi táplálkozás során a szervezet poliszacharidokat állít elő, ebből pedig rövid láncú zsírsavakat hoz létre. A rövid láncú zsírsavak antimikrobiális hatásúak, védik a májat, a beleket és a szívet.

Cikkajánló

Alvászavar
Alvászavar

Mutatjuk, mi és hogyan segíthet. (x)

Stressz
Stressz

Milyen következményei lehetnek?

WEBBeteg - Tóth András, újságíró
WEBBeteg - Irinyi-Barta Tünde, okleveles táplálkozástudományi szakember
WEBBeteg - Irinyi-Barta Tünde, okleveles táplálkozástudományi szakember
WEBBeteg - Irinyi-Barta Tünde, okleveles táplálkozástudományi szakember
WEBBeteg - Irinyi-Barta Tünde, okleveles táplálkozástudományi szakember
WEBBeteg - Bak Marianna, biológus szakfordító
Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.