Kevés halat fogyasztunk

Több mint TestŐr
megjelent:

Az európai átlagtól a halfogyasztásban igencsak le vagyunk maradva. Bár az elmúlt években egyre közkedveltebbek lettek a keleti konyha ázsiai ízei, ahol a halas vagy egyéb tengergyümölcsei-fogások nem ritkák. Annak ellenére, hogy a szusi többnyire nyers halból készül, a magyar emberek körében egyre népszerűbb ez a japán ételkülönlegesség.

Cikkajánló

Alvászavar
Alvászavar

Mutatjuk, mi és hogyan segíthet. (x)

Stressz
Stressz

Milyen következményei lehetnek?

WEBBeteg - Dr. Kőműves Anikó, szakgyógyszerész, orvos- és egészségtudományi szakfordító
Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége
Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége
WEBBeteg - Kósa-Boda Veronika, újságíró
Budai Allergiaközpont - Dr. Pintér Judit, allergológus
Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.