Daganatmegelőző hatású ételek

Több mint TestŐr
megjelent:

A dió nemcsak az agyműködésre van jó hatással, de a rákos daganatok kialakulásának megelőzésében is segíthet. Ezenkívül a káposztának, a karfiolnak, a brokkolinak, de a gránátalmának is daganatmegelőző hatása van.

Cikkajánló

Alvászavar
Alvászavar

Mutatjuk, mi és hogyan segíthet. (x)

Stressz
Stressz

Milyen következményei lehetnek?

WEBBeteg - Irinyi-Barta Tünde, okleveles táplálkozástudományi szakember
WEBBeteg - Irinyi-Barta Tünde, okleveles táplálkozástudományi szakember
WEBBeteg - Irinyi-Barta Tünde, okleveles táplálkozástudományi szakember
WEBBeteg - Dr. Horváth Balázs, általános orvos
WEBBeteg - Bak Marianna, biológus szakfordító
Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.