Betegségmegelőzés az életmóddal

Több mint TestŐr
frissítve:

Azok az ételek, amik jelentős mértékű inzulinszint-kiugrást okoznak, idővel elősegíthetik a túlsúly, a magas vérnyomás, a cukorbetegség kialakulását. Inzulinszint-kiugrást nemcsak a szénhidrátok okoznak, hanem az állati fehérjék is, főleg a tej fogyasztása. Ezeket a megfigyeléseket többek között olyan népcsoportok táplálkozásából szűrték le, akik főleg növényi étrenden élnek és időskorukra sem nő a vérnyomásuk, hanem csökken. Az átlag életkor pedig jóval hosszabb náluk, mint Európában vagy Amerikában.

Cikkajánló

Alvászavar
Alvászavar

Mutatjuk, mi és hogyan segíthet. (x)

Stressz
Stressz

Milyen következményei lehetnek?

WEBBeteg - Irinyi-Barta Tünde, okleveles táplálkozástudományi szakember
WEBBeteg - Dr. Kőműves Anikó, szakgyógyszerész, orvos- és egészségtudományi szakfordító
WEBBeteg - Irinyi-Barta Tünde, okleveles táplálkozástudományi szakember
WEBBeteg - Cs. K., fordító
WEBBeteg - Mázi-Fülöp Nóra, dietetikus
Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.