Fontos, hogy mit eszünk

Több mint TestŐr
frissítve:

Régi mondás, hogy az vagy, amit megeszel, de a kutatók egyre inkább arra jönnek rá, hogy a test egészségének a megőrzésében a táplálkozásnak van a legnagyobb szerepe. Nemcsak a vitamin és az ásványi anyagok bevitele fontos az egészségmegőrzésnél, hanem a zsírok minősége és mennyisége is. A telített zsírsavak fogyasztásáról eddig is hangoztatták, hogy egészségtelen, de az utóbbi időkben az is kiderült, hogy a cukorbetegségért is felelős. Ezenkívül az agyi aktivitást és az idegrendszeri stabilitást is befolyásolja.

Cikkajánló

Alvászavar
Alvászavar

Mutatjuk, mi és hogyan segíthet. (x)

Stressz
Stressz

Milyen következményei lehetnek?

WEBBeteg - Tóth András, újságíró
WEBBeteg - Irinyi-Barta Tünde, okleveles táplálkozástudományi szakember
WEBBeteg - Irinyi-Barta Tünde, okleveles táplálkozástudományi szakember
WEBBeteg - Irinyi-Barta Tünde, okleveles táplálkozástudományi szakember
WEBBeteg - Irinyi-Barta Tünde, okleveles táplálkozástudományi szakember
WEBBeteg - Bak Marianna, biológus szakfordító
Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.