Töltelékes hús
Hozzávalók:
- 5 zsemle
- vagy ennek megfelelő kenyér
- 3 tojás
- 1 fej vagy hagyma
- petrezselyemzöld
- 1/2kg csirkemáj
- 1kg sertéskaraj
- trappista sajt
Elkészítés:
A szokásos módon elkészítjük a tölteléket, beletesszük az apróra vágott csirkemájat. A karajt felszeleteljük, majd nagyon vékonyra kiklopfoljuk. A tölteléket két részre osztjuk, az egyik részt tepsibe rakjuk, elsimítjuk, majd a hússzeleteket ráfektetjük. Beborítjuk a megmaradt töltelékkel bőven megszórjuk reszelt sajttal, Sütőbe tesszük és a sajt pirulásáig sütjük. Kockára vágjuk. Nagyon laktatós, hidegen is fogyasztható.
Hasonló receptek
Brokkolis halfilé
Húsétel, Könnyű
Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Keringési problémák, Köszvény
Csirkemell zöldséggel
Húsétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Halfilé zöldborsómártással (update 1)
Húsétel, Közepes
Gyomorfekély, Epebetegség, Májproblémák, Tojásmentes, Mogyorómentes