Téli puncs
Hozzávalók:
- 4 teáskanál fekete tea
- 8-8 cl vörösbor és ribizliszörp
- 5 dkg cukor
- 2 darabka fahéj
- karambolaszeletek
Elkészítés:
A fél liter vízzel elkészítjük a teát. Hozzáadjuk a bort, a szörpöt, a cukrot meg a fahéjat, összeforraljuk, majd kissé kihűtjük. A puncsot poharakba töltjük és karambolaszeletekkel díszítjük.
Hasonló receptek
Rebarbara koktél
Ital, Könnyű
Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Karamellás tej
Ital, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes
Mokka turmix
Ital, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes