Még az ételízesítőkben is lehet glutén

Több mint TestŐr
megjelent:

Legtöbben azt gondolnák, hogy a gluténtartalomra csak a pékáruknál kell odafigyelnie annak, aki erre érzékeny. Az igazság az, hogy szinte mindenben lehet glutén, ha nem olyan konyhában készül az étel, ami gluténmentes.

Cikkajánló

Visszérkrémek
Visszérkrémek

Használhatnak, de csak egy darabig.

Vitaminok
Vitaminok

Alapvető tudnivalók a vitaminokról.

WEBBeteg - Dr. Ujj Zsófia Ágnes, belgyógyász, hematológus
WEBBeteg - Dr. Prokisch József, vegyész, egyetemi docens
WEBBeteg - Dr. Pászthory Erzsébet, gasztroenterológus, belgyógyász
Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége
WEBBeteg - Dr. Plósz János, gasztroenterológus, Dr. Ujj Zsófia Ágnes, belgyógyász, hematológus
WEBBeteg - Irinyi-Barta Tünde, okleveles táplálkozástudományi szakember
Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.